Ontvang tot 4 prijsopgaven van website designers uit de buurt

100% vrijblijvend | Gematcht op jouw wensen

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in ZZP'ers & MKB

Zorgvuldig uitgekozen partners

Vergelijk voor beste kwaliteit én prijs

Krijg hogere zoekresultaten in Google

''Snel een aanbieding ontvangen en geaccepteerd. Nu wachten op de contracten en uitvoering.''

Gerard, Transporteur

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

100% vrijblijvend | Al 3274 x aangevraagd

Website laten maken

Als ondernemer is het belangrijk om altijd nieuwe opdrachtgevers of klanten te krijgen, zo houd je jouw business gezond. Steeds meer mensen zoeken online naar klanten, en wordt ook de voornaamste manier van nieuwe klanten vinden.


Zorg ervoor dat klanten jou kunnen vinden én dat jouw bedrijf professioneel oogt met een professionele website. Een goede website is tegenwoordig een essentieel onderdeel voor het ontmoeten en behouden van klanten.

Edwin Vermaat, tolk

"Via de vergelijking heb ik eenvoudig een passende webdesigner voor mijn bedrijf gevonden."

Johanna, mediator

"Eenvoudig, snel, helder. Ik ben zéér te spreken over het contact na mijn aanvraag."

Zelf bouwen of laten bouwen?

Het laten maken van jouw bedrijfswebsite gaat gepaard met vele overwegingen. Zó zijn er vele voordelen, maar ook enkele minpunten, we zetten ze hier op een rij.


Het belangrijkste voordeel van een website laten maken is dat je vrijwel geen omkijken meer hebt naar je website. Óók is het laten maken van een goede website een relatief snel proces ten aanzien van zelf een site in elkaar maken en zal het er een stuk professioneler uit zien. Zó houdt je meer tijd over om je te concentreren op je werk.


Zelf een website maken is daarentegen goedkoper. Je hoeft niet te wachten op aanpassingen van je designer en kunt meteen iets implementeren wanneer het jou gelegen is. Wél kost het veel tijd en is het relatief ingewikkeld om een professionele website op te stellen. 


Website laten maken: Webdesigners vergelijken

Elke website is anders. Omdat je als ondernemer specifieke eisen aan jouw website hebt, is het niet verstandig om maar 1 webdesigner te benaderen. Grote kans dat deze niet exact voldoet aan jouw verwachtingen.


Door verschillende ontwikkelaars te vergelijken op basis van jouw wensen vind je snel en gemakkelijk een webdesigner die gespecialiseerd is in jouw benodigdheden.

Samen staan we sterker

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Populairste diensten

Navigeer

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement