Probeer de automatische ritten- registratie van Cartracker gratis uit

100% vrijblijvend| 1 maand gratis proberen

Nu 1 maand gratis (& geheel vrijblijvend) uitproberen 

 Niet tevreden = terugsturen en geen kosten

 Betrouwbaar en simpel

 Inclusief gratis parkeerfunctie

Voor MKB uitbreiding met fleetmanagement

''Erg handig, geen gedoe meer met kilometers bijhouden. Ook fijn dat ik de eerste 30 dagen gratis kon testen. Geen spijt gehad van mijn beslissing.''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

Raimond, Chauffeur

100% vrijblijvend | Al 3524 x aangevraagd

Cartracker

Wat zijn de voordelen?

Geen gedoe meer met kilometers opschrijven in een boekje. Met cartracker hoef jij je niet meer zorgen te maken over je gereden kilometers. Dit doet cartracker voor jou.

1) 100% Fiscusproof

Altijd een duidelijke administratie voor de Belastingdienst. Dit komt omdat Cartracker jouw gereden kilometers automatisch registreert.

2) Automatisch rittenregistratie

Je kunt jouw zakelijke ritten eenvoudig van jouw privé ritten onderscheiden! Wissel voor het rijden van ritmodus of doe dit gemakkelijk en snel achteraf met één klik. Nog makkelijker: al jouw gereden ritten staan standaard op zakelijk, zo hoef jij alleen je privé ritten aan te passen. In de app regel je dat met één druk op de knop.

3) Bespaar kosten en tijd

Door minder administratie heb jij meer inzicht in andere zaken en meer inzicht in bijvoorbeeld je rijstijl en de onderhoudsstatus van je auto. Dit scheelt weer tijd en geld. 

4) Gratis proberen is ook echt gratis!

Voor deze maand betaal je niets, ook niet achteraf. Er wordt wel een contract opgesteld voor twaalf maanden, maar die gaat pas na 30 dagen in. Niet tevreden? Stuur de tracker binnen deze 30 dagen retour en je contract wordt weer verscheurd. Geen kosten, geen contract. Mooie deal toch?

Ken jij de populairste cartracker van Nederland?

Cartracker: Gratis parkeerfunctie

Cartracker heeft ook een parkeerfunctie in de app zitten. Dit is handig want zo heb jij allen in een app, daarnaast scheelt dit ook al gauw 10 euro per maand.


Maar hoe werkt dat dan? Via onze app betaal je geen abonnementskosten voor het parkeren, daarnaast worden een geen transactiekosten gerekend voor zakelijke parkeeracties. Bij een keer parkeren bespaar je zo al meer dan dat je aan cartracker uitgeeft. 


En als kers op de taart: op het moment dat je wegrijdt stopt de parkeeractie uit zichzelf. Dit scheel onnodige kosten en veel frustratie. 

Cartracker: Fleetmanagement

Hoe beheer jij je wagenpark? Dit kan in een duidelijk en strak overzicht via cartracking. Zo kan jij bijvoorbeeld de details van elke trip bekijken. Denk hierbij aan start- en stoplocatie, de duur van de rit, de gereden afstand, de gemiddelde snelheid en de precieze route die is gereden.


Daarnaast kan jij ook real-time inzichten krijgen krijgen in de locatie van je wagenpark. Zo kan jij zien wie er onderweg is en wie bij een klant is aangekomen. Hierdoor kan jij je dienstverlening verbeteren door efficiënter te rijden en de dichtstbijzijnde werknemer naar de desbetreffende klant sturen.

Ken jij de populairste cartracker van Nederland?

Samen staan we sterker

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Populairste diensten

Navigeer

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement