Benieuwd naar je opties om te beleggen? Ontvang de brochure "Beleggen in Nederlands Vastgoed"

Alle voor- en nadelen van beleggen in Nederlands vastgoed opgesomd

Beleggen in Nederlands Vastgoed

Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging, waarmee een hoog rendement behaald kan worden. Onze vastgoed partner SynVest investeert al sinds 2005 succesvol in vastgoed. Met een sterke en stabiele economie, is Nederland een aantrekkelijk land om te investeren in vastgoed. Benieuwd hoe SynVest Nederlands Vastgoed in jouw voordeel kan werken? Lees hieronder de 3 grootste voordelen:

1) Rendementsprognose 8.1%

SynVest richt zich bewust op verschillende soorten vastgoed (zoals kantoren, supermarkten, gezondheidscentra e.d.) en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen ze een optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen én optimale spreiding.

2) Maandelijks voorschotdividend: 6% per jaar

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar, waardoor het mogelijk is om een maandelijks voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag wordt maandelijks aan je belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouw je nóg sneller vermogen op. Liever je maandelijkse voorschotdividend laten uitkeren? Ook dat is mogelijk, vanaf een bedrag van €5000,- .

3) Belegging uitbreiden en verkopen:

Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om je belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Bij Synvest Dutch RealEstate fund is er geen einddatum, jij bepaalt zelf wanneer jij uit het fonds stapt. Fijn toch? Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van je belegging wel een paar voorwaarden.

ACTIE: Ontvang 1 maand gratis dividend bij deelname in april

Jacoline van Blokland

"Heldere transparante informatie en al jaren een uitstekend rendement! "

Herco Tibboel

"Betrouwbare en degelijke organisatie. En knap werk, alweer winnaar van de Cashcow Award. Dat geeft een goed gevoel. Mooi rendement. "

De foto's zijn vanwege privacy overwegingen niet echt. De recencies en namen uiteraard wel

Vragen beleggen & Synvest:

Wie is SynVest?

SynVest  heeft zich ontwikkeld toch een echte pionier van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. Zij begonnen in 2005 met Nederlandse beleggingsfondsen voor vastgoed. 


De beleggingsfondsen van SynVest zijn overzichtelijk. SynVest wil op deze manier beleggen toegankelijk maken, voor grote en kleine beleggers. Ieder fonds is in een paar zinnen uit te leggen, zodat deelnemers direct een duidelijk beeld hebben van de kansen en risico's.

Vanaf welke bedrag beleggen?

Je kan al beleggen vanaf €100 per maand. Kies je voor een eenmalige inleg dan kan dit vanaf €2500. Een combinatie van periodieke inleg + eenmalige inleg is ook mogelijk.


Zijn er risico's?

Ondanks dat SynVest door landelijke spreiding en een grote diversiteit in vastgoed de risico's probeert te beperken, brengt beleggen altijd risico's met zich mee. Denk hier aan bijvoorbeeld marktrisico's, eventuele leegstand van een huurpand of renterisico's. 


Wat zijn de kosten?

Aan het beleggen in Nederlands Vastgoed zijn kosten verbonden. Zo zijn er doorlopende fondskosten en uitstapkosten (2,5% na 3 jaar), maar geen instapkosten. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. 


‘SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM en werkt volgens de richtlijnen van de AIFMD.’

Ontvang de gratis brochure beleggen

Je gegevens

Ontvang de gratis brochure

 6% voorschotdividend per jaar

 8,1% prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar

 Voorschotdividend maandelijks uitgekeerd

 Verkopen/uitbreiding belegging mogelijk

 Risico beperking door spreiding & diversiteit

Aangeboden door onze beleggingspartner

We gaan zorgvuldig met de gegevens om

Privacy statement | Synvest privacy statement

''Goede info, altijd interessant om te lezen!''

Yoran, Organisatie-Adviesbureau

Samen staan we sterker

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Populairste diensten

Navigeer

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement