Gemiddeld jaarrendement van 8,3% sinds oprichting 2011.

Vul je gegevens in om de brochure te ontvangen

Benieuwd naar je opties om te beleggen? Ontvang de brochure "Beleggen in Duits Vastgoed"

Bij verzenden ga je akkoord met ons privacy statement en van Synvest

Robuuste investering in vastgoed

 Gemiddeld jaarrendement 8,3%

 Voorschotdividend maandelijks uitgekeerd

 Verkopen/uitbreiding belegging mogelijk

 Risico beperking door spreiding & diversiteit

November actie: Ontvang 1 maand extra dividend

Aangeboden door onze beleggingspartner

''Goede info, altijd interessant om te lezen!''

Yoran, Organisatie-Adviesbureau

Waarom beleggen in Duits Vastgoed?

Stabiele waardegroei: Door te kiezen voor degelijke panden net buiten de grote steden en huurders van vooral landelijke ketens (Aldi, Action, Lidl), ontstaat er een goede balans tussen rendement, vastgoedbelegging en lange huurovereenkomsten.


Hoog rendement: SynVest heeft een gemiddeld jaarrendement van 8,3%. Niet voor niets dat zij in 2016, 2018 én 2019 de prijs (CashCow Award) wonnen voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. 


Maandelijks voorschotdividend: Ontvang elke maand een voorschot van de winst van jouw belegging. Vervolgens is het aan jou de keus of je dit het liefst op je rekening wilt ontvangen of dat je het wilt herbeleggen.


Meerdere beleggingsopties: Kies jij voor een eenmalige belegging, een maandelijkse inleg of een combinatie van deze opties? Jij bepaalt! Met meerdere beleggingsmogelijkheden kies jij altijd de vorm die het beste bij jou en jouw situatie past.

Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging, waarmee een hoog rendement behaald kan worden. Onze vastgoed partner SynVest investeert al sinds 2011 succesvol in Duits vastgoed. Met een sterke en stabiele economie, is Duitsland een aantrekkelijk land om te investeren in vastgoed. Benieuwd hoe Synvest Duits Vastgoed in jouw voordeel kan werken? Lees hieronder de 4 grootste voordelen:

"Eindelijk een fatsoenlijk rendement op mijn spaargeld, met SynVest German RealEstate Fund."

"Synvest spreekt klare taal, hanteert een plezierige vorm van account management en realiseert een prima rendement. Een aanrader!"

Fred Rienstra

Walter Stefels

De foto's zijn vanwege privacy overwegingen niet echt. De recencies en namen uiteraard wel

Veelgestelde vragen beleggen

Wie is SynVest Duits Vastgoed?

SynVest  heeft zich ontwikkeld toch een echte pionier van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. Zij begonnen in 2005 met Nederlandse beleggingsfondsen voor vastgoed, aandelen en obligaties. In 2011 zijn ze gestart met het SynVest German RealEstate Fund, waar zij op dit moment 72 objecten, 900 huurders en ruim 3.000 beleggers telt.


Vanaf welke bedrag beleggen?

Je kan al beleggen vanaf €100 per maand. Kies je voor een eenmalige inleg dan kan dit vanaf €2500. Een combinatie van periodieke inleg + eenmalige inleg is ook mogelijk.


Zijn er risico's?

Ondanks dat SynVest door landelijke spreiding en een grote diversiteit in vastgoed de risico's probeert te beperken, brengt beleggen altijd risico's met zich mee. Denk hier aan bijvoorbeeld marktrisico's, eventuele leegstand van een huurpand of renterisico's. 


Wat zijn de kosten?

Aan het beleggen in Duits Vastgoed zijn kosten verbonden. Zo zijn er doorlopende fondskosten en uitstapkosten (2,5% na 3 jaar), maar geen instapkosten. 


‘SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM.’

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

Populairste diensten

Navigeer

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement

Samen staan we sterker